ALU program

Kada je potrebna lagana konstrukcija i kada je riječ o postaklavanju većih površina, čvrstoća i postojanost, aluminijska stolarija postavlja se na prvo mjesto. Naša ALU stolarija se pravi od najkvalitetnijih profila firme FEAL.

Aluminijska stolarija odličan je izbor za izradu zimskih vrtova i staklenih fasada. Kod aluminija možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke izolacijske sposobnosti i visoki stupanj završne obrade. Nekoliko različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom objektu dati će potrebnu dozu luksuza s naznakom na moderno.

Aluminijski prozori i klizne stijene mogu biti izrađeni od plastificiranih ili eloksiranih profila sa prekinutim termičkim mostom ili bez termičkog mosta

tzv. “hladnog profila”. Kod otklopno kliznih stijena iz aluminija imamo krilo koje možemo otvoriti na otklop (kip) ili klizati u stranu. Aluminijske otklopno klizne stijene su pogodne za zatvaranje balkona ili uskih prostora kod kojih je potrebno djelomično prozračivanje jer nam krilo otvoreno na otklop (kip) omogućuje dotok svježeg zraka u prostor.
Treba imati na umu da je kod aluminijskih otklopno kliznih stijena uvijek jedna polovina otvora fiksna.

Posebno bismo izdvojili ulazna aluminijska vrata koja će zasigurno svaki dom maksimalno oplemeniti svojim izgledom i dizajnom.

U svom proizvodnom ciklusu imamo cjelokupni asortiman profila proizvođača FEAL.