O nama

Firma MAJ COMMERCE d.o.o. Bihać osnovana je 1997. godine kao trgovačko preduzeće za prodaju građevinskih materijala. Kao odgovor na potrebe stanovništva i privrede USK-a za kvalitetnom građevinskom stolarijom, od 2002. godine se specijalizira za proizvodnju i ugradnju PVC i ALU stolarije i od tada do dana postaje jedan od lidera domaćeg tržišta.

U 2009. godini MAJ COMMERCE d.o.o. počinje sa proizvodnjom univerzalnog plastificiranog i pocinčanog pletiva. U istom periodu započinje i proizvodnja kovanih elemenata i ogradnih sistema. Početak proizvodnje novih proizvoda popraćen je izgradnjom velike proizvodne i izložbene hale u naselju Pritoka kod Bihaća. Početkom 2012. godine naše proizvodne kapacitete povećavamo i započinjemo proizvodnju panelnih ograda po evropskim standardima.

Osnovna ideja poduzeća je pružiti kvalitetan proizvod krajnjem kupcu, te se shodno tome PVC stolariju izrađujemo od profila SALAMANDER, dok se aluminijska stolarija proizvodi iz sistema FEAL.

Oba sistema profila su se na stranom i domaćem tržištu kroz dugi niz godina pokazali jako kvalitetnima, rado smo ih prihvatili te radimo na stalnom usavršavanju kao i prihvaćanju noviteta.

Višegodišnje iskustvo, intenzivno usavršavanje i prilagodljivost zahtjevima investitora smatramo najvažnijim čimbenicima za stvaranje palete naših kvalitetnih proizvoda.

Vizija naše firme je da budemo moderna, fleksibilna i stabilna organizacija koja kvalitetom svojih proizvoda, profesionalnim pristupom zaposlenih te zadovoljstvom naših klijenata teži ka vodećoj poziciji na području proizvodnje pvc i alu stolarije u regiji.

Tako u segmentu PVC i ALU stolarije nudimo različite vrste prozora, vrata, stijena, kliznih stijena, otklopno-kliznih stijena, roletne, grilje, komarnika i police za prozore. Radove izvodimo širom Bosne i Hercegovine, te u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.