Kovano željezo

Kovane ograde vremenom ne gube svoju ljepotu, a za ogradu od kovanog željeza uz pravilno održavanje može se reći da traje vječno.

Ograde izrađujemo prema odgovarajućim dimenzijama, a njihov dizajn je najčešće u skladu sa modelom kapije. Montažu kovane ograde vršimo na postojeće betonske ili čelične stubove ili na naše čelične stubove.

Dugogodišnje iskustvo u izradi i montaži kovanih ograda (dvorišnih, balkonskih ravnih ili lučnih, unutarnjih i vanjskih stepenica ravne ili spiralne, francuskih balkona, industrijskih ograda od željeza, vibro pletiva i istegnutog metala), vrata

(kapija, portuna) pješački, dvokrilni, klizni i samonosivi bez šine, kovanih elemenata za samougradnju, rukohvata, ukrasnih zaštitnih rešetkih za prozore i vrata, ukrasni predmeti od kovanog željeza ( svjećnjaci, lusteri, karniže, vješalice…) i drugih proizvoda od željeza, kovanog željeza i u kombinaciji kovanog željeza i inoxa.

Ograde od kovanog željeza štitimo od korozije odgovarajućim premazima i/ili toplim cinkovanjem. Cjene ograde od kovanog željeza možete saznati pozivanjem nekog od naših brojeva telefona, upitom putem e-maila ili nas lično posjetite.