PVC program

Dobrodošli na internet stranicu firme MAJ-COMMERCE d.o.o, čija je jedna od djelatnosti proizvodnja PVC i ALU stolarije.

Osnovna ideja poduzeća je pružiti kvalitetan proizvod krajnjem kupcu, te se shodno tome PVC stolariju izrađujemo od njemačkog profila SALAMANDER 73 i 82. Navedeni sistemi profila su se na stranom i domaćem tržištu kroz dugi niz godina pokazali jako kvalitetnim, rado smo ih prihvatili te radimo na stalnom usavršavanju kao i prihvaćanju noviteta.

Višegodišnje iskustvo, intenzivno usavršavanje i prilagodljivost zahtjevima investitora smatramo najvažnijim čimbenicima za stvaranje palete naših kvalitetnih proizvoda.

Tako u segmentu PVC stolarije nudimo različite vrste prozora, vrata, stijena, kliznih stijena, otklopno-kliznih stijena, roletne, grilje, komarnika i police za prozore. Za dug vijek i kvalitetnu PVC stolariju koristimo okove vrhunskog proizvođača GU.

Proizvođač SALAMANDER  je jedan od najveći proizvođač proizvoda od plastičnih polimera u Evropi. PVC stolarija je dugovječna, funkcionalna u pogledu osnovnih zahtjeva koje mora ispunjavati, nezahtjevna u pogledu održavanja, estetski dotjerana i ekonomična. PVC prozori izrađuju se iz profila koji su trokomorni, četvorokomorni, petokomorni i šestokomormi, sa unutrašnjim metalnim ojačanjima.

Radove izvodimo širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke.